Voorwaarden:

 1.  2.500 kilometers /huurweek zijn inbegrepen in de huurprijs (met uitzondering van weekend & midweek), u hoeft dus niet snel bij te betalen.

 2. Alle motorhomes zijn omnium verzekerd met de laagst mogelijke franchise van 1000 Euro. Dit bedrag dient als waarborg bij vertrek te overhandigen (met bankkaart, contant of met visa).

 3. VAB Assistance in binnen- en buitenland zijn inbegrepen voor de wagen en inzitenden. Annulatieverzekering is 5% van het bedrag en vrijblijvend te nemen.

 4. Elke motorhome is voorzien van motoronderhoud (zowel motor als interieur, zie contract) voor vertrek. Eventueel motoronderhoud onderweg wordt terugbetaald.

 5.  De bestuurder dient min. 23 jaar te zijn en in het bezit van rijbewijs B. Alle voertuigen zijn maximum 3500 kg. Gelieve er op toe te zien dat u deze niet zwaarder belaadt dan het toegelaten maximum gewicht. Bij de minste twijfel, begeef u naar een weegbrug! Wij zijn niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor overgewicht.

 6. Een huurweek van mei tot en met september, tijdens schoolvakanties en in juli en augustus loopt van vrijdagnamiddag 15u tot vrijdagmorgen 10u. Andere maanden kan er hiervan afgeweken worden op aanvraag.

 7. Weekend- en midweekverhuur is enkel mogelijk in het laagseizoen.

 8. Een weekend loopt van vrijdagnamiddag 15u tot maandagvoormiddag 10u. Een midweek loopt van maandagnamiddag 15u tot vrijdagvoormiddag 10u.

 9. Reservaties worden slechts definitief wanneer 35% van de huursom voldaan is. Het saldo dient één maand voor vertrek betaald te worden.

 10. Gratis parkeerplaats voor uw wagen.

 11. Huisdieren zijn niet toegelaten.

2500 km per week

2.500 kilometers /huurweek zijn inbegrepen in de huurprijs
(met uitzondering van weekend & midweek), u hoeft dus niet snel bij te betalen.

Omnium verzekerd

Alle motorhomes zijn omnium verzekerd met de laagst mogelijke franchise van 1000 Euro. Dit bedrag dient als waarborg bij vertrek te overhandigen (met bankkaart, contant of met visa).

VAB Europe assistance

VAB Assistance in binnen- en buitenland zijn inbegrepen voor de wagen en inzittenden. Annulatie verzekering is 5% van het bedrag en vrijblijvend te nemen.

Voordelig huren

Weekend- en midweekverhuur is mogelijk tijdens het laagseizoen van oktober tot april aan een voordelig tarief.

Vertrekkensklaar

Elke motorhome is voorzien van motoronderhoud (zowel motor als interieur, zie contract) voor vertrek. Eventueel motoronderhoud onderweg wordt terugbetaald.

B rijbewijs

De bestuurder dient min. 23 jaar te zijn en in het bezit van rijbewijs B.
Alle voertuigen zijn maximum 3500 kg. 

Flexibel huren

Een huurweek van mei tot en met september, tijdens schoolvakanties en in juli en augustus loopt van vrijdagnamiddag 15u tot vrijdagmorgen 10u. Andere maanden kan er hiervan afgeweken worden op aanvraag.

Gratis parkeerplaats

Een huurweek van mei tot en met september, tijdens schoolvakanties en in juli en augustus loopt van vrijdagnamiddag 15u tot vrijdagmorgen 10u. Andere maanden kan er hiervan afgeweken worden op aanvraag.